Ampumajuoksu 20.9 klo 17-20

Ampumajuoksu tarjolla, kerhon aseilla. Osallistumismaksu 10e (ei tarulaisilta 15e) käteisenä ja tasarahana mukaan. Paikalle voi tulla, kun ehtii klo 17-19 välillä. Paikanpäällä pukuhuone, jossa voi vaihtaa vaatteet, vessa ja suihku. Siis vaihtovaatteet, juoksuasuste, taukotakki ja pyyhe mukaan.Patruunat järjestäjältä (sisältyy osallistumismaksuun)

Ammumme vain pienoiskiväärillä 50 metristä. Ensin 10 laukausta makuulta, sitten 2,6km juoksulenkki heinikkoisella uralla, jossa lenkkarit riittävät. Uusi ammunta, nyt pystystä 10 ls ja perään toinen lenkki ja lopuksi vielä 10 ls makuulta. Maaleina viralliset ampumahiihtotaulut (11,5 cm). Ohilaukauksista yhden minuutin sakko juoksuaikaan.

Kyselkää toisiltanne yhteiskyytejä. Bussillakin pääsee paikalle: Bussit 349 ja 355. Pysäkki E7915 on juuri ennen risteystä.

Lähde toimitsijaksi Santahaminaan 1.7.2017

Reserviläisampuja - lähde toimitsijaksi Santahaminaan LA 1.7.2017 järjestettäviin reserviläisammunnan SM-kilpailuihin!

Piirimme järjestää reserviläisaseammunnan SM-kilpailut Santahaminassa lauantaina 1.7.2017.

Harrastatko ammuntaa, mutta epäröit ampumakilpailuihin mukaan lähtemistä? Lähde nyt mukaan toimitsijaksi niin tutustut ammuntaa Helsingin piirissä pyörittäviin aktiiveihin ja halutessasi voit kerätä kilpailukokemusta ampumalla haluamasi kilpailulajit rennossa toimitsija-sarjassa. Toimitsijat saavat ampua haluamansa lajit kilpailuissa ilmaiseksi (muilla kilpailumaksu 25 euroa/laji).

Ilmoittautuminen:

1. Ilmoittaudu Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) sivuilla (http://www.mpk.fi) -> ilmoittaudu koulutukseen -> osasto: Helsinki -> Reserviläisase SM 2017 Santahamina

sekä

2. Toimita sähköpostitse nimesi, yhteystietosi, syntymäaikasi ja tieto siitä lajeja haluat mahdollisesti ampua kilpailun johtajalle (Veijo Rautio) osoitteeseen: reservilaisase.sm2017(at)gmail.com

Lisätietoja: Veijo Rautio, s-posti reservilaisase.sm2017(at)gmail.com, puh 040 555 8165.

TaRun jäseniä ylennetty ja palkittu lippujuhlanpäivänä 2017

Lippujuhlanpäivänä 4.6. on ylennetty ja palkittu seuraavat TaRun jäsenet:

Majuriksi

  • Ville Maijanen

Kapteeniksi 

  • Jyrki Karasvirta
  • Asko Saura

Yliluutnantiksi 

  • Jyri Lehtimäki

Luutnantiksi

  • Jon Laxén
  • Arto Pakkalin

Suomen Reserviupseeriliiton kultainen ansiomitali soljen kera

  • Marko Puumalainen
  • Veli-Heikki Saari

Suomen Reserviupseeriliiton kultainen ansiomitali

  • Kari Wuokko

Kaatuneitten muistopäivä 21.5.2017

Kaatuneitten muistopäivää vietetään toukokuun kolmantena sunnuntaina. TaRun perinteisiin kuuluu järjestää seppeleenlasku ja lippulinna sekä kunniavartio Espoon Tuomiokirkon Sankarimuistomerkille. Katso tapahtumakuvaus täältä, ja tule mukaan auttamaan lippulinnassa ja seppeleenlaskussa. Ei pukukoodia, mutta siistit ulkovaatteet. Ilmoittautuminen perinneupseeri Marko Puumalaiselle (040 172 1716, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)