Tiistaina 9.6 ei edellispäivän sateista ollut tietoakaan ja aurinko paistoi koko tapahtuman ajan. Kaikkiaan kisaamaan Lahnuksen ampumaradalle saapui 12 uskalikkoa.

Ensin käytiin tuleva toiminta läpi sanallisesti ja Ville Maijanen kertoi kerhon olevan vahvasti mukana kehittämässä rata-aluetta. Siis olimme kotikentällä. Kiväärivuoroja on joka arkipäivä ja elokuussa viralliset ampumakokeen (hirvi/karhu) suorituspäivät. Haulikkoradalla on skeet ja trap laitteet ja ampumaan pääsee niin ikään joka arkipäivä. Muistakaa mainita että olette jäseniä (TaRu on suurin Ampumaratayhdistyksen jäsenyhdistyksistä).

Aloitimme kivääriammunnalla 50 metristä makuulta. Kaikki saivat kaadettua 10 maaliaan. Perään piti ampua pistoolilla 10 metristä, mutta ase teki tenän! No, vara-ase takakontista ja ammunta saattoi jatkua. Heti kun ensimmäinen oli saanut ammuttua, hän säntäsi 2650 metrin juoksuradalle, jossa oli jyrkkiä mäkiä ja alusta epätasainen.

Juoksulenkiltä palattua ammuttiin taas kiväärillä ja taas vain täysiä kaatoja. Toisella juoksulenkillä ajat olivat aivan identtisiä ensimmäiseen, joten väsymys ei ollut iskenyt näihin taistelijoihin.

Tulokset tulivat sähköpostissa vielä saman illan aikana.

Liekö sää vai harvinainen tilaisuus kirvoittanut osallistujat pyytämään lisää. No päätettiin tarjota elokuussa kaksi uutta tilaisuutta: 5.8 ja 12.8. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..