Toimintakalenteri

Ampumahiihto
keskiviikko 14 helmikuu 2018, 17:00 - 20:00
Yhteystieto heikki.valkonen@tapiolanreserviupseerit

14.2.2018 klo 18:00-20:00 Lahnuksen ampumaradalla mahdollisuus kokeilla ampumahiihtoa. Osallistumismaksu 20e sisältää ratamaksun sekä patruunat – HUOM kerho sponsoroi jäseniään puolella, eli tarulaisille 10e.

Ase ja patruunat järjestäjän puolesta. Omallakin aseella saa ampua. taulut ja ampumapaikka ovat valaistut, samoin hiihtolenkki. Tarvitset omat sukset, hiihtoasun, taukovaatteet, tasarahan käteisellä sekä ampujan vakuutuksen: RUL/ResL Ampumaturva, SAL lisenssi tai metsästyskortti – todistus mukaan. Ammumme vain pienoiskiväärillä 50 metristä. Ensin 10 laukausta makuulta, sitten 1,5km hiihtolenkki, jossa reilusti nousuja, uusi ammunta, nyt pystystä 10 ls ja välissä toinen hiihtolenkki ja lopuksi vielä 10 ls makuulta. Maaleina viralliset ampumahiihtotaulut (11,5 cm). Ohilaukauksista yhden minuutin sakko hiihtoaikaan.

Lahnuksen ampumaradan 22-rata (ensimmäinen vasemmalla) Lahnuksentie 37 Paikalle pääsee myös busseilla 349 ja 355 – pysäkille E7915. Paikan päällä lämmin pukuhuone, vessa sekä suihku. Paluuseen voi paikan päällä sopia yhteiskyytiä. Ilmoittautuminen sähköpostilla heikki.valkonen (at) tapiolanreserviupseerit.fi tai tarulaisten Facebook ryhmässä. Järjestäjä: Heikki Valkonen.

Mikään ei vedä vertoja kunnon reippailulle ja ulkona olemiselle, hyvässä seurassa. Kun samalla pääsee tekemään vielä jotain mitä, ei muuten pääse edes livenä näkemään, ollaan jo aika houkuttelevan tarjouksen äärellä. Vielä kun uskaltautuisi mukaan...

No nyt uskaltaa!

Paikka Lahnuksentie 37, Espoo